Cvjetna budućnost II

Cvjetna budućnost II

NAZIV PROJEKTA:  Cvjetna budućnost II, UP.01.3.1.01.0115

VRIJEDNOST PROJEKTA:  984.399,00  (EU sufinanciranje: 100%)

TRAJANJE PROJEKTA: 14.05. 2018. – 14.05. 2020. ( 24mj )

FOND: Europski socijalni fond

PRIJAVITELJ: Grad Pleternica

PARTNERI: Poduzetnički centar Pleternica d.o.o., HZZ PU Požega, Hrvatsko žensko društvo Pleternica, Pleternički komunalac d.o.o., Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije.

KRATKI OPIS PROJEKTA:  Projekt Cvjetna budućnost II, nastao je kao akcijski plan Grada Pleternice kojim će se učinkovito provesti dio Županijske strategije razvoja ljudskih potencijala PSŽ, za  razdoblje 2015.-2020. Nastao je kao nastavak uspješno provedenog projekta „Floral Future-Cvjetna budućnost“, koji je bio kao i ovaj projekt, usmjeren ka ženama u nepovoljnom položaju. Projekt je obrazovnog karaktera. Sadrži osposobljavanja, edukacije, tečajeve  i praktični dio u plasteniku za 41 polaznicu.

OPĆI CILJ:  Grad Pleternica u suradnji sa partnerima provodi projekt koji će izravno doprinijeti većoj zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada, čime učinkovito provodi Županijsku strategiju razvoja ljudskih potencijala.

SPECIFIČNI CILJ:  Osposobit i educirati, te povećati konkurentnost najranjivije skupine društva (žene) na tržištu rada. Olakšati im potragu za poslom, motivirati ih na angažiranost oko traženja posla i poboljšanje obiteljskog statusa. Time će se utjecati i na općenito pozitivnije društveno ozračje.

 

Fotografije
Datoteke o projektu

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content