Povratak
12. Moto susreti: Fantastična odjava lipnja i uvod u ljeto u Pleternici

12. Moto susreti: Fantastična odjava lipnja i uvod u ljeto u Pleternici

Nakon zaista tri burna vikenda raduje nas i ovaj podjednako poseban i posljednji vikend u nizu u kojem će najveći obol dati naša ekipa iz Moto Klub Bulls Pleternica. Pozivam ponovno sve na zajedničko druženje na našem hipodromu jer vjerujem kako nam se sprema zaista fantastična odjava Lipnja u Pleternici i uvod u isto tako zanimljivo ljeto – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Prema najavi, Lipanj u Pleternici ove godine obuhvatio je 30 dana zabave i sadržaja za sve ciljne skupine, a kako bi sam završetak bio spektakularan pobrinut će se članovi Moto Kluba Bulls Pleternica.

– Na rasporedu su nam 12. po redu Moto susreti u organizaciji MK Bulls Pleternica i kao i prethodnih godina ponovno ćemo se potruditi da se naši prijatelji i simpatizeri osjećaju dobro u Pleternici.  Oba dana očekuju nas koncerti i bogata ponuda hrane i pića tako da vjerujem kako će svatko pronaći ponešto za sebe i uživati zajedno s nama – rekao je Flamenko Senjak, predsjednik Moto kluba Bulls Pleternica.

Hipodrom ostaje mjesto susreta, dom domaćim bajkerima i zaljubljenicima u motore, ali i svima onima koji će iz raznih krajeva Lijepe naše potegnuti na 12. po redu moto susrete u Pleternici.

– Uvijek ističemo kako je u naše manifestacije uključen velik broj ljudi čime jačamo naše zajedništvo. Uz to, ono što raduje je bogatstvo raznolikosti koje imamo. Nakon vikenda dječjeg stvaralaštva, vikenda za kulturu i gastronomiju i međunarodnog konjičkog turnira, red je došao na naše bajkere i vjerujem kako će i ovog vikenda svi Pleterničani i gosti Pleternice uživati i stvarati najljepše uspomene kod nas – rekla je Ivana Ketović Marjanović, direktorica Turističke zajednice Grada Pleternice.

Poznajući domaće bajkere i to kako su sami po sebi majstori dobre atmosfere dodatne potpore neće trebati. Posebno vatreno bit će u subotu od 17 sati kada slijedi defile ulicama grada i Stunt show mađarske ekipe Stunt – K stunt team.  Za dodatan adrenalin na hipodromu bit će zaduženi Puls rock band i Mile Kekin s bendom u petak, dok je u subotu pozornica rezervirana za The Trio i Psihomodo pop.

– Nakon zaista tri burna vikenda raduje nas i ovaj podjednako poseban i posljednji vikend u nizu u kojem će najveći obol dati naša ekipa iz Moto Klub Bulls Pleternica. Pozivam ponovno sve na zajedničko druženje na našem hipodromu jer vjerujem kako nam se sprema zaista fantastična odjava Lipnja u Pleternici i uvod u isto tako zanimljivo ljeto – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content