Povratak
Antonija Jozić: “Čestitam na svemu do sada i želim ti da ostvariš što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu”

Antonija Jozić: “Čestitam na svemu do sada i želim ti da ostvariš što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu”

Nisu česte situacije da Pleternica ima predstavnika na tako velikom nivou te je tom prigodom organiziran prijem u Gradskoj kući u sklopu kojega je uručena donacija u visini od 5.000 kn. 

Odličan rezultat na Prvenstvu Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu omogućio je da 20-godišnja Mia Mikliš iz Požeške Koprivnice ostvari plasman na Svjetsko prvenstvo koje se, za njezinu kategoriju, ove godine održava u Rumunjskoj. Nisu česte situacije da Pleternica ima predstavnika na tako velikom nivou te je tom prigodom organiziran prijem u Gradskoj kući u sklopu kojega je uručena donacija u visini od 5.000 kn.

– Hvala na ovoj donaciji jer to puno znači meni osobno, ali i klubu kojem sada nisam financijski na teret. Troškovi su zaista veliki i ova svota će pomoći u tome. Nadam se da će na Svjetskom prvenstvu biti ostvareni dobri rezultati. Konkurencija mi nije poznata, ali znam da sam jedina djevojka koja predstavlja Hrvatsku u Rumunjskoj – kazala je Mia Mikliš inače članica Fitness kluba Play.

Čestitku na dosadašnjim rezultatima i želje za ostvarivanjem dobrog rezultata u ime Grada uputila joj je gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić.

– Ovo je prigoda da se i Grad Pleternica uključi u ovaj uspjeh i ja ću ti danas uručiti zaključak o dodjeli financijske potpore vezano za tvoj odlazak na Svjetsko prvenstvo, uz čestitke na svemu što ostvaruješ u svom sportskom životu i sa željom da ostvariš što bolji plasman na Svjetskom prvenstvu – rekla je Jozić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content