Povratak
Bogatstvo pleterničkih priča na jednom mjestu – TZ ima svoj web!

Bogatstvo pleterničkih priča na jednom mjestu – TZ ima svoj web!

Kako bi prikazali resurse kojima raspolažemo, naše turističke priče, lokacije i sve što Pleternica može ponuditi izradili smo potpuno novu web stranicu Turističke zajednice Grada Pleternice, a koji je bolji datum za pustiti ju u pogon nego najposjećeniji dan u godini, zadnji dan Devetnice Gospi od Suza.

– Pleternica uistinu ima puno priča i povijesnih zanimljivosti i osnutkom Turističke zajednice čim smo zagrebali ispod površine otkrili smo jedno bogatstvo i puno zanimljivosti o našem gradu. Upravo iz tog razloga, informiranja kako lokalnog stanovništva tako i naših dragih gostiju pokrenuli smo web stranicu Turističke zajednice, sigurna sam kako ćete pronaći sve što vas zanima na njoj, a ako budete imali pitanja kao i uvijek možete nam se obratiti – kazala je gradonačelnica i predsjednica TZ Grada Pleternice Antonija Jozić.

I naravno, ukoliko smatrate da postoji nešto što nije objavljeno, znano ili istraženo, slobodno se javite jer zajedno smo jači!

klik na link: tz.pleternica.hr

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content