Povratak
“Budite čvrsto stablo domoljublja za generacije koje dolaze”

“Budite čvrsto stablo domoljublja za generacije koje dolaze”

Pleternički župnik Antun Ćorković istaknuo je kako moramo iskazati zahvalnost svim braniteljima koji su utkali svoj obol za slobodu Republike Hrvatske.

Polaganjem vijenaca kod spomenika Hrvatskim braniteljima u Pleternici obilježen je Dan državnosti. Praznik je to kojim se obilježava spomen na konstituiranje prvoga demokratski izabranog višestranačkog Sabora 30. svibnja 1990.

U toj prigodi pleternički župnik Antun Ćorković istaknuo je kako moramo iskazati zahvalnost svim braniteljima koji su utkali svoj obol za slobodu Republike Hrvatske.

– Ljubav prema domovini nije i ne smije biti povezana s nikakvim skupinama, to je naša dugo sanjana Hrvatska stoga želim svima da budete čvrsto stablo domoljublja za sve generacije koje dolaze – istaknuo je Ćorković.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content