Povratak
Čak 5 manifestacija proteklog vikenda: “Imamo odlične udruge i super programe koji se aktivno provode”

Čak 5 manifestacija proteklog vikenda: “Imamo odlične udruge i super programe koji se aktivno provode”

- Nisu oni samo organizatori manifestacija, već svojim djelovanjem pružaju svoj djeci širok spektar novih znanja i vještina, nadam se kako će ovim žarom nastaviti i dalje, a Grad će ih u tome putu pratiti - zaključuje Šarić.

Čak pet manifestacija održano je u proteklom vikendu na području Pleternice. Tako je na pomoćnim terenima NK Slavije održan nogometni kamp, na aerodromu Pleternica popularna Zmajada, Mjesni odbor u Požeškoj Koprivnici je organizirao Križni put, 9. po redu, a Bzenica je ponovno ugostila najbolje u Hrvatskoj u lovnom streljaštvu gdje je bio organiziran i sajam lokalnih proizvoda.

– Kao i do sada nastavit ćemo sudjelovati u svim aktivnostima koje naše udruge provode, svjesni smo koliko truda je potrebno da se na volonterskoj razini organizira neka manifestacija stoga stojimo i financijski i infrastrukturno iza svakoga od njih. Volonterizam naših stanovnika je bogatstvo kojim se dičimo i potičem sve koji žele da se uključe u jednu od naših mnogobrojnih udruga – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

A udruga je uistinu puno, od vatrogasaca, planinara, kulturno umjetničkih društava, udruga za razvoj te djecu i mlade, pa sve do ribiča, lovaca i sportskih klubova. Ukupno preko 60 njih aktivno djeluje na području Pleternice. – Nisu oni samo organizatori manifestacija, već svojim djelovanjem pružaju svoj djeci širok spektar novih znanja i vještina, nadam se kako će ovim žarom nastaviti i dalje, a Grad će ih u tome putu pratiti – poručuje Šarić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content