Povratak
Čestitka povodom početka nove školske godine!

Čestitka povodom početka nove školske godine!

Drage učenice, dragi učenici,

školsko zvono označilo je početak još jedne školske godine i povratak u školske klupe vašim prijateljicama, prijateljima, učiteljima i nastavnicima. Želim vam da vam ova školska godina donese obilje veselja, novih znanja, spoznaja i iskustava, a vašim roditeljima sreću i ponos zbog vaših školskih uspjeha.

Drage učiteljice i nastavnice, dragi učitelji i nastavnici, odabravši svoje zanimanje odlučili ste se za plemenit poziv prenošenja znanja na naše najveće blago, našu djecu. Želim vam obilje entuzijazma, optimizma, kreativnosti i uspjeha u vašem radu koji je često otežan zbog pomanjkanja materijalnih i drugih uvjeta. Vjerujem da ćemo zajedničkom suradnjom to stanje popravljati iz godine u godinu.

Drage mame, dragi tate, i sama sam kao roditelj uzbuđena zbog početka nove školske godine. Znam što je to imati prvašića kao i srednjoškolca, koje su to brige, obveze, ali i neizreciv ponos i sreća radi njihovih uspjeha. Želim vam da vam ovi njihovi školski dani proteku u ponosu i sreći sa što manje briga. Neka nam je svima sretan početak nove školske godine!

Vaša gradonačelnica, Antonija Jozić

Vezane vijesti

Ivan Novosad 17. 02. 1984. – 30. 04. 2024.

Pročitaj više

Položeni vijenci povodom VRO Bljesak

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content