Povratak
Dan žena: Okrugli stol sa ženama poduzetnicama

Dan žena: Okrugli stol sa ženama poduzetnicama

Dugogodišnja tradicija obilježavanja Dana žena u Pleternici nastavljena je i ove godine organizacijom okruglog stola sa ženama poduzetnicama te predstavom Žene na rubu kazališta Scena Gorica.

Ovakvo druženje odlična je prilika da neformalno porazgovaramo i bar na trenutak zaboravimo dnevne obaveze. Vjerujem da će se ovakva zajednička suradnja nastaviti i dalje jer dolaze novi natječaji i čeka nas jako puno novih prilika. Nadam se da će i naši ostali projekti koje provodimo barem djelomično pridonijeti rastu i razvoju poduzeća i obrta.- izjavila je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

Dugogodišnji rad Poduzetničkog centra i gradske uprave Pleternice rezultirao je novim poduzetničkim pothvatima, i, što je najvažnije za naše sugrađane, novim radnim mjestima.

E-inkubator ima spremna i dva ureda – Red i Pink office koja čekaju da ugoste naše žene poduzetnice.

Poduzetnički centar Pleternica će i dalje nastaviti osluškivati potrebe svojih sugrađanki i sugrađana te kreirati mjere koja odgovaraju njihovim potrebama.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content