Povratak
Dječji vrtić Tratinčica upisuje nove mališane

Dječji vrtić Tratinčica upisuje nove mališane

Temeljem odrađenog postupka upisa u redovni program Dječjeg vrtića Tratinčica danas su objavljene liste prvenstva. Pravo na upis u novu pedagošku godinu koja kreće 1.9. ostvarilo je 36 djece u dobi od 1 do 3 godine za program jaslica te 13-ero djece u dobi od 3 do 7 godina za program vrtića. Upisi su provedeno temeljem programa Ministarstva uprave "E-upisi" koji je omogućio digitalizaciju procesa, lakši, brži i transparentniji postupak.

Kako je zaprimljeno 114 zahtjeva, a kapacitet koji trenutno možemo ostvariti je 49, odlučili smo u dogovoru sa osnivačem, pokrenuti proceduru za otvaranjem još jedne jasličke skupine, za dob djece od 1 do 3 godine. S tim bi stvorili preduvjet za dodatno proširenje kapaciteta, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti roditelje – izjavila je Nikolina Hačka, ravnateljica DV Tratinčica.
S obzirom na veliku potražnju za dodatnim kapacitetima, radimo na otvaranju nove skupine kao privremenog rješenja. Isto tako, danas pokrećemo postupak nabave za izgradnju Dječjeg vrtića u Kuzmici, koji će biti, vjerujemo, biti trajno rješenje za pokrivanje potreba naših roditelja – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content