Povratak
Djed Božićnjak s vilenjacima i Maša s tamburašima nas uvode u 2017.

Djed Božićnjak s vilenjacima i Maša s tamburašima nas uvode u 2017.

Pleternica je u posljednjih par godina imala dva dočeka, onaj dječji u podne te onaj veliki u ponoć. Od ove godine ponovno imamo jedan, veliki u podne.

– Dosta smo razmišljali i odlučili smo se napraviti veliki doček nove godine po danu, točnije u podne. Razloga je više, prvenstveno jer svake godine bilježimo porast roditelja i djece na malom dočeku. Zbog toga smo ponovno organizirali Djeda Božićnjaka, Mašu i vilenjake te čaj za djecu, ali smo ove godine tome pridodali i sadržaj za odrasle. Tako će nas zabavljati TS Bisernica, bit će tu i kuhano vino i kobasice, a sve je naravno besplatno – rekla je Antonija Jozić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Program za doček kreće u 31. 12. u 11 sati ispred Gradske kuće, točnije u Vinogradskoj ulici koja će biti zatvorena za promet od knjižnice do kioska Tiska, a predviđeno trajanje je do 14 sati, tako da će svi posjetitelji dva puta proslaviti novu 2017. godinu. – Želja nam je da se okupimo u što većem broju, uz zajedničko druženje da se sjetimo lijepih trenutaka u godini koja je na zalasku. Stoga vas pozivam sve drage moje Pleterničanke i Pleterničane, ali i sve ostale da nam se pridruže – zaključila je Jozić.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content