Povratak
Dočekajmo Novu godinu u podne uz balone dobrih želja, besplatno vino i kobasice

Dočekajmo Novu godinu u podne uz balone dobrih želja, besplatno vino i kobasice

Program kreće u 11 sati na Trgu bećarca, a za još veseliji doživljaj pobrinut će se tamburaški sastav Tkanica koji će zasigurno zagrijati atmosferu.

Već 8. godinu Pleternica organizira ulazak u Novu godinu svojom podnevnom manifestacijom. Svake godine sve veći odaziv građana ohrabruje Grad Pleternicu kao nositelja ove organizacije koji svake godine nastoji povećati sadržaj i kvalitetu same manifestacije.

– Veseli nas što su građani prepoznali našu ideju i što se svake godine sve odazivaju u sve većem broju na “doček u podne”. Vjerujem kako će uz dobru glazbu i gastronomsku ponudu svatko pronaći nešto za sebe na našem Trgu bećarca – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Program kreće u 11 sati na Trgu bećarca, a za još veseliji doživljaj pobrinut će se tamburaški sastav Tkanica koji će zasigurno zagrijati atmosferu. Otvorena je i suvenirnica, kao i klizalište, a u ponudi je i vožnja božićnim vlakićem te vožnja kočijom za djecu i odrasle. Doček ne može proći ni bez dobro poznatih novogodišnjih kobasica te besplatnog vina i čaja.

– Doživite s nama zvuke tambure, osmijeh i dječju radost, ponovno pokažimo toplinu zajedništva i blagdanski duh te uđimo u 2024. sa osmijehom na licu – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content