Povratak
Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje rada sportskih udruga: “Sport je jedan od najboljih načina promocije”

Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje rada sportskih udruga: “Sport je jedan od najboljih načina promocije”

Naša je obveza biti podrška svim udrugama koje rade na stvaranju boljeg okruženja i ugodnijeg života u Gradu - izjavila je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić u prigodi potpisivanja ugovora.

Na temelju javnih poziva objavljenih sredinom listopada 2023. godine, dodijeljeno je 30 ugovora o financiranju programa i projekata sportskih udruga na području Grada Pleternice.

U gradskom proračunu za ovu je namjenu osigurano 180 tisuća eura, od čega je 170 tisuća namijenjeno za rad udruga, a 10 tisuća za manifestacije.

– S ovim ugovorima nastavili smo izravnu suradnju s više od 30 sportskih udruga s područja Grada Pleternice. Grad je podrška sportskim udrugama kroz sve aktivnosti jer sport je jedan od najboljih načina promocije, ali je i naša obveza biti podrška svim udrugama koje rade na stvaranju boljeg okruženja i ugodnijeg života u Gradu – izjavila je gradonačelnica Pleternice Marija Šarić u prigodi potpisivanja ugovora.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content