Povratak
“Dovršetkom nogostupa u Bilicama stvorili smo sigurniju okolinu” 

“Dovršetkom nogostupa u Bilicama stvorili smo sigurniju okolinu” 

Dovršetkom ovog projekta korak smo bliže cilju u tom segmentu, a to je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u našim naseljima - istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice. 

Nogostupi su jedan od stupova sigurnosti pješaka posebice ako se radi o državnim cestama. Jedan takav upravo je izgrađen na DC525 kroz naselje Bilice vrijednosti 1,5 milijuna kuna.
– Želimo biti partner svim državnim tvrtkama, a realizacijom ovog projekta mogu konstatirati da se dobra suradnja sa Hrvatskim cestama nastavila. Dovršetkom ovog projekta korak smo bliže cilju u tom segmentu, a to je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u našim naseljima – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Navodi kako je pred visokom fazom izvođenja nogostup kroz naselja Buk, Resnik i Svilna te priprema za rekonstrukciju nogostupa u naselju Gradac.
– Također kroz rekonstrukciju ceste u naseljima Frkljevci i Kadanovci izgraditi će se i taj nogostup, a tu je izvođač radova već uveden u posao i čeka se početak radova na tom projektu – dodaje.

Vezane vijesti

Pleterničani i gosti ispunili šor: “Hvala vam što ste svojim dolaskom iskazali ljubav prema tradiciji”

Pročitaj više

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content