Povratak
[FOTO] U kuzmičkom vrtiću dovršavanje zadnjih detalja prije useljenja mališana

[FOTO] U kuzmičkom vrtiću dovršavanje zadnjih detalja prije useljenja mališana

Ovaj projekt nije samo jedan od naših prioriteta nego prvi na listi koji smo željeli odraditi jer puštanjem ovog područnog odjeljenja u rad imamo kapacitete za svu djecu zainteresiranih roditelja - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Podružnica pleterničkog Dječjeg vrtića Tratinčica u Kuzmici uskoro počinje s radom. Zgrada je uređena, opremljena i spremna za rad.

– Drago mi je da smo u svega nešto više od godinu dana uspjeli pronaći financiranje i izgraditi novu zgradu za potrebe Dječjeg vrtića Tratinčica. Ovaj projekt nije samo jedan od naših prioriteta nego prvi na listi koji smo željeli odraditi jer puštanjem ovog područnog odjeljenja u rad imamo kapacitete za svu djecu zainteresiranih roditelja – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Kako to sve izgleda prije useljenja možete pogledati u galeriji, a Šarić dodaje kako ulaganjima u proširenje ovdje nije kraj. – U proteklom periodu smo odradili sve potrebno za izgradnju podružnice u Gradcu, potrebe su i dalje velike, broj djece u vrtiću raste i želimo biti spremni svim roditeljima omogućiti kvalitetnu skrb o djeci – zaključila je.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content