Povratak
Grad Pleternica dobio 750 tisuća kuna za nastavak uređenja parka

Grad Pleternica dobio 750 tisuća kuna za nastavak uređenja parka

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je danas potpisala ugovor sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije vrijedan 750 tisuća kuna za projekt uređenja parka.

– Napokon imamo ministarstvo koje povlači sredstva iz Europskih fondova i raspisuje natječaje na koje se možemo prijaviti. Drago mi je da nam je nakon prve, odobrena i druga faza uređenja našeg parka koji zaslužuje temeljito uređenje na kojem od prošle godine, a zahvaljujući MRRFEU, radimo – istaknula je Jozić prilikom potpisivanja ugovora.

Nakon prve faze u kojoj je postavljeno novo dječje igralište, u ovoj drugoj obuhvaćena je modernizacija rasvjete parka i uređenje glavnih staza. Uz to postavit će se i komunalna oprema u cijelom parku. Spomenimo i kako je u Požeško-slavonsku županiju odobreno 4,8 milijuna kuna nepovratnih sredstava.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content