Povratak
Gradonačelnica zahvalila vatrogascima: “Divim vam se i bit ćemo tu i dalje uz vas”

Gradonačelnica zahvalila vatrogascima: “Divim vam se i bit ćemo tu i dalje uz vas”

Vatrogasni centar Pleternica organizirao smotru opreme i pokazao mogućnosti rada s dva nova kamiona.

Predstavljanjem vozila i mogućnosti koje ona pružaju, dobrovoljna vatrogasna društva vatrogasnog centra Pleternica željeli su približiti svoju nesebičnu djelatnost djeci i odraslima te im tako pobuditi želju za aktiviranjem u jednom od 12 društava koje djeluju na području Pleternice.

Moglo se tako vidjeti, sjesti, ali i probati opremu, napose iz dva nova vozila koja su na korištenju u DVD-u Pleternica, ali i iz svih manjih vozila iz ostalih društava. Tom im je prigodom pleternička gradonačelnica Marija Šarić iskazala svoju zahvalnost za nesebično djelovanje, čuvanje ljudi i imovine stanovnika Pleternice i pripadajućih naselja.

– Iskreno vam se divim jer svoje vrijeme odvajate kako bi pomogli nekome u nevolji, to je jedan poseban dio volontiranja jer se prilagođavate potrebi, odnosno nevolji dugoga i ostavljate sve svoje kako bi išli pružiti pomoć. Stoga vam zahvaljujem na svemu što činite, a gradska uprava će tu biti za vas u svakom trenutku – istaknula je Šarić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content