Povratak
Jozić: “Nisam zadovoljna, radovi na brani moraju biti ubrzani”

Jozić: “Nisam zadovoljna, radovi na brani moraju biti ubrzani”

Iako već u poodmakloj fazi radova, vizure novog pleterničkog slapa se još ne naziru. Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je sazvala sastanak Gorazda Hafnera, direktora VGO Sava i voditelja službe za zaštitu od štetnog djelovanja voda pri srednjoj i donjoj Savu Mišu Čička iz Hrvatskih voda koje su investitor, Promet gradnje koja izvodi radove kao i nadzornog inžinjera kako bi im jasno poručila da nije zadovoljna brzinom izvođenja radova na brani.

Na sastanku ih je uputila kako dinamika radova ne prati plan rada te se stvaraju dodatni problemi. – Nažalost primila sam pritužbe građana kako zbog nepostojanja brane u ovom trenutku imaju problem sa podzemnim vodama koje im omogućavaju pitku vodu iz bunara. Isto tako ulazimo u jesen i vrijeme kada naša hidroelektrana kreće prema svojoj maksimalnoj iskoristivosti. Ona u ovom trenutku zbog brane ne radi, a samim time mi kao Grad ostajemo bez svojih prihoda. Nisam zadovoljna, radovi moraju ići puno brže, preveliki su gubitci i za nas i za građane zbog tromosti izvođača – kazala je Jozić.

Zamolila je sve prisutne da pojačani intenzitet radova kako bi se ispoštovao konačni rok završetka rekonstrukcije na zadovoljstvo kako Grada tako i osoba uključenih u realizaciju rekonstrukcije.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content