Povratak
Jozić: “Vraćamo program Pomoć u kući koji su nam ugasili”

Jozić: “Vraćamo program Pomoć u kući koji su nam ugasili”

Po drugi put Grad Pleternica organizira druženje korisnika programa dnevnog boravka na Ranču Čondić. Prilika je to za zajedničko druženje osobama starije dobi koje kroz program od Grada Pleternice uz skrb imaju i različite aktivnosti.

Tom prigodom gradonačelnica Grada Pleternice, Antonije Jozić je u svom pozdravnom govoru istaknula kako intenzivno radi na vraćanju starog programa ukinutog od ostrane Ministarstva socijalne politike koje je tada vodila Milanka Opačić. – Još se sjećam koliko je stari program pomoći u kući i dnevnog boravka za starije i nemoćne bio dobar. Vi ste u svakom trenutku imali osobu kojoj ste se mogli obratiti, a Grad jednu sigurnost da imate sve što vam je potrebno. Danas taj program postoji u krnjem obliku, ali iskreno se nadam da će naše zalaganje uroditi plodom i da će se ponovno uvesti taj program trajno i u punom obliku. Osobno sam ministra Tomislava Ćorića zamolila da pokrene postupak za ponovnu aktivaciju tog programa prilikom njegovog posjeta Požeško-slavonskoj županiji – kazala je Jozić.

Istaknula je i zadovoljstvo velikim odazivom te najavila novi susret iduće godine. – Lane ste mi rekli da je sve super osim što nema tamburaša. E pa kritika je prihvaćena tako da ove godine imate i tamburaše – rekla je te predala mali znak pažnje kuharicama koje se svake godine pobrinu za hranu.

Uz zahvalu za brigu i pokoju suzu, Manda Terzić je u ime korisnika programa predala mali poklon gradonačelnici Jozić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content