Povratak
Kreću Cvjetići glazbe: “Uzbuđeni smo zbog festivala i jedva čekamo audiciju i ostale aktivnosti”

Kreću Cvjetići glazbe: “Uzbuđeni smo zbog festivala i jedva čekamo audiciju i ostale aktivnosti”

Audicija za male talente će se održati 6. ožujka u 10 sati u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica, a natječaj za autorsku večer je također raspisan i objavljen na stranici grada.

Nakon dvogodišnje stagnacije uzrokovane pandemijom Covid-19, pleternički dječji tamburaški festival pod vodstvom Glazbenog društva Cvjetići glazbe je započeo s radom. Stoga je i održan inicijalni sastanak s ciljem dogovora i želje kako bi festival ponovno zasjao u svom punom sjaju.

– Vjerujem kako ćemo ove godine uspjeti u organizaciji najveselijeg festivala u Hrvatskoj, zajednička je to želja i nas ovdje u Gradu i organizatora festivala. Dogovorili smo sve detalje i zbog audicije, autorskih pjesama krećemo s organizacijom jer su to pripremne radnje koje kreću početkom godine, a bez kojih festivala nebi bilo. Ovim putem pozivam svu djecu da dođu na audiciju i budu nam dragi gosti 11. i 12. lipnja na trgu Bećarca – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Audicija za male talente će se održati 6. ožujka u 10 sati u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica, a natječaj za autorsku večer je također raspisan i možete ga vidjeti ovdje.

– Uzbuđeni smo možda više nego djeca koja će nastupati, ovaj festival je brend grada Pleternice i stoga vrlo studiozno pristupamo organizaciji sa velikim uzbuđenjem jer nam festival jako puno znači. Želimo da Pleternica bude ponosna na svoj festival i da svi izvođači osjete naše gostoprimstvo. Također koristim priliku da pozovem sve roditelje i djecu da nam se jave, ovo radimo zbog njih i promocije naše tamburaške glazbe. Očekujem dobar odaziv i iskreno se veselim svim aktivnostima koje su ispred nas – istaknula je Antonia Jagodić, predsjednica GD Cvjetići glazbe.

Vezane vijesti

Pleterničani i gosti ispunili šor: “Hvala vam što ste svojim dolaskom iskazali ljubav prema tradiciji”

Pročitaj više

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content