Povratak
Krenula reciklaža na D525: “Prometovanje dozvoljeno isključivo osobnim automobilima stanovnika”

Krenula reciklaža na D525: “Prometovanje dozvoljeno isključivo osobnim automobilima stanovnika”

Izvođač navodi kako će odmah po završetku postavljanja sloja "reciklaže" pristupiti postavljanju bitumeniziranog nosivog sloja (BNS) po kojem će se promet stanovnika navedenih naselja moći normalno odvijati.

Sukladno zaključcima sa zadnje koordinacije veći dio trase obuhvaćene rekonstrukcijom prometnice kroz pleternička naselja Frkljevci i Kadanovci je spreman za postavljanje prvog sloja asfalta.

– Početkom ovih radova obavještavamo vas kako je prema prometnom elaboratu moguće samo propuštanje vozila stanovništva i hitnih službi. Zbog toga molim stanovništvo da budu strpljivi i da se što manje ide trasom, već obilaznim pravcima kako je navedeno u prometnom elaboratu. S obzirom na to da se se kreće sa radovima od kraja trase – Bilice, molimo i ljude koji imaju određene privatne djelatnosti da se strpe u narednom periodu i da svoju proizvodnju prilagode radovima na gradilištu – navodi izvođač radova, brodski PZC.

Izvođač isto tako navodi kako je prvi, reciklirani, sloj izuzetno osjetljiv stoga nije dozvoljen promet vozila mase veće od osobnih automobila. Dodaju kako će odmah po završetku postavljanja sloja “reciklaže” pristupiti postavljanju bitumeniziranog nosivog sloja (BNS) po kojem će se promet stanovnika navedenih naselja moći normalno odvijati te će se nastaviti s radovima na ivičnjacima odnosno nogostupu kao i pripremi za postavljanje završnog, habajućeg sloja čime bi radovi na ovoj dionici bili završeni.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content