Povratak
Ladić, Vlaović, Soldo, Boban i mnogi drugi sutra u Pleternici

Ladić, Vlaović, Soldo, Boban i mnogi drugi sutra u Pleternici

Mnogobrojne nogometne zvijezde potvrdile su svoj dolazak na sutrašnji turnir u Pleternicu s ciljem pomoći obnoviti krovište župne crkve u Požeškim Sesvetama. Turnir će početi sutra u 16.00 na stadionu SZ Šivo u Pleternici, a cijena ulaznice je 10 kuna.

Uz humane zvijezde na turniru će sudjelovati još tri nogometne momčadi reprezentacija svećenika BIH, te dva regionalna predstavnika HNK Mitnica iz Vukovara te domaćin po geografskom položaju ekipa Vallis Aurea iz Kutjeva.

Svoj dolazak potvrdili su brojni bivši reprezentativci Hrvatske koji su kovali broncu na SP u Francuskoj 1998.godine. Predsjednik udruge Humane zvijezde je za sportalo.hr izjavio kako djeluju već 13 godina te kroz svoj rad pomažu onima kojima je pomoć potrebna, a to su prije svega djeca s poteškoćama u razvoju i djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

– U Pleternici imamo specifičnu akciju za pomoć u obnovi krovišta crkve koja je naravno mjesto gdje se okupljaju ljudi i djeca s dobrim ciljem. U svakom slučaju pozdravljamo inicijativu gospodina Ivice Pejnovića koji je idejni začetnik ovog događaja. To će nam biti 103.utakmica u kojoj smo pokušali pomoći potrebitima. Udruga Humane zvijezde okuplja prije svega bivše vrhunske sportaše, u prvom redu su tu naši Vatreni , ali i oni koji nisu bili u Francuskoj 1998. Ladić, Vlaović, Soldo, Boban, Babić, Krpan koji uvijek rado sudjeluju u ovakvim događajima, a uz njih su tu neizostavni glumac Grof, pjevač Leo i mnogi drugi – izjavio je predsjednik udruge Branko Tušek.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content