Povratak
Marija Šarić: Čast mi je preuzeti funkciju gradonačelnice i nastaviti kontinuitet dobrog rada

Marija Šarić: Čast mi je preuzeti funkciju gradonačelnice i nastaviti kontinuitet dobrog rada

Posebno smo sretni što imamo županicu kao podršku koja će, vjerujem uvijek uz nas biti i dalje. To nam je veliki vjetar u leđa da nastavimo, ali i pokušamo još više i bolje - rekla je nova gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

U prostorijama Gradske uprave Grada Pleternice danas je održana primopredaja dužnosti između dosadašnje gradonačelnice i sadašnje županice Požeško-slavonske županije Antonije Jozić i novoizabrane gradonačelnice Marije Šarić.

Dosadašnja gradonačelnica Antonija Jozić vodila je grad Pleternicu dva mandata. Njena i uspješnost rada njenog tima u kojem je bila i novoizabrana gradonačelnica Marija Šarić, prepoznata je i na nacionalnoj razini kroz vrijedne projekte od kojih je veliki broj financiran iz europskih fondova. Dobra priča, bez dvojbe, nastavlja se i razvija i dalje, naglasila je bivša gradonačelnica, sada nova županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.

– S ponosom mogu reći da sam uistinu sretna s posljednjih osam godina, odnosno dva mandata na čelu grada Pleternice. Ponosna sam na sve ono što smo zajednički činili kako bi razvijali naš grad. U tome mi je velika pomoć i desna ruka bila novoizabrana gradonačelnica Marija Šarić. Stoga, nema potrebe čitati primopredajni zapisnik ili Mariji objašnjavati koji su to projekti koji su u tijeku, koji su nedovršeni, koje su mjere pokrenute. Nema potrebe niti izvještavati o financijskom stanju grada Pleternice jer nova gradonačelnica to jako dobro zna – rekla je Antonija Jozić.

– Marija, želim ti puno uspjeha u daljnjem radu, da sve ove projekte koje smo zajednički započeli završiš, da kreiraš nove projekte za razvoj gospodarstva u gradu Pleternici, za razvoj društvene, socijalne, komunalne infrastrukture i provedbu svih onih mjera iz Socijalnog programa Grada Pleternice i nekih novih, u korist svih žitelja Grada Pleternice. Ovaj tempo koji smo zajednički zadali u proteklih osam godina, od sveg srca želim da nastaviš i dalje, ako možete više i bolje – nitko sretniji od mene. Bit ću ponosna županica Požeško-slavonske županije u kojoj će jedna od deset jedinica lokalne samouprave nastaviti onim tempom kako je to radila i do sada – dodala je Jozić.

– Čast mi je preuzeti funkciju gradonačelnice nakon osam godina zajedničkog rada i ponosna sam što mogu nastaviti kontinuitet rada koji je naša sadašnja županica odradila u posljednjem mandatu. Velika je to odgovornost, tempo je kao za Olimpijske igre, ali cijeli tim je spremna da nastavimo dalje jednako, a pokušat ćemo i bolje. Posebno smo sretni što imamo županicu kao podršku koja će, vjerujem uvijek uz nas biti i dalje. To nam je veliki vjetar u leđa da nastavimo, ali i pokušamo još više i bolje – rekla je nova gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

izvor: slavonski.hr

Vezane vijesti

Ivan Novosad 17. 02. 1984. – 30. 04. 2024.

Pročitaj više

Položeni vijenci povodom VRO Bljesak

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content