Povratak
Nastavak realizacije planova mjesnih odbora

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora

Cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naših naselja i upravo stoga kontinuirano radimo u svim naseljima prema planovima i prioritetima koje su definirali članovi mjesnog odbora, a uz podršku nadležnih institucija i službi.

Temeljem planova mjesnih odbora nastavljaju se ulaganja i ubrzano se radi na njihovoj realizaciji diljem naselja na području Pleternice. Ovih dana su započeli radovi na izgradnji mrtvačnice u naselju Ćosinac.

– Zalaganjem mještana napreduju radovi na izgradnji mrtvačnice čime će biti stvoren dostojanstven prostor za ispraćaj naših najmilijih. – istaknula je Šarić prilikom obilaska radova na mjesnom groblju Ćosinac te pohvalila mještane koji su se aktivno uključili u radne akcije.

Osim u Ćosincu aktivno je bilo i u Sesvetama gdje je od strane Županijske uprave za ceste asfaltiran dio glavne ceste. U isto vrijeme bliži je kraju izgradnja nogostupa kroz naselja Buk, Svilna i Resnik, a koliko im je to važno ističu i mještani koji se vesele nogostupu zbog sigurnosti njihove djece i unučadi.

– Cilj nam je ravnomjeran razvoj svih naših naselja i upravo stoga kontinuirano radimo u svim naseljima prema planovima i prioritetima koje su definirali članovi mjesnog odbora, a uz podršku nadležnih institucija i službi – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice prilikom obilaska mjesnih odbora.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content