Povratak
Nastavljeni radovi na Ivandvoru: “Dinamika je ubrzana, uskoro kraj”

Nastavljeni radovi na Ivandvoru: “Dinamika je ubrzana, uskoro kraj”

“Drago mi je da su radovi nastavljeni, a koliko vidim radi se puno većom dinamikom nego što je to bilo u jesenskom dijelu što je dodatni razlog za zadovoljstvo”, kazala je to danas Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice prilikom obilaska radova na Ivandvorskom naselju u Pleternici.

Podsjetimo kako su radovi započeli prošle godine, kako je i sama gradonačelnica navela usporenim tempom izvođača. – u protekloj godini je išlo sve dosta sporo, mi smo zajedno sa investitorom ubrzavali izvođenje radova nekoliko puta. Nakon toga je došla i zima, ali evo sa prvim lijepim danima radovi su nastavljeni. Nadam se skorom i dovršetku radova na zadovoljstvo stanovnika ovog naselja i moje osobno zadovoljstvo – istaknula je.

Nakon obilaska nadzorni inženjer je istaknuo kako se danas, a nakon popravka određenih propusta nastavlja sa asfaltiranjem i to onog drugog, završnog sloja čime se ulazi u samu finalizaciju.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content