Povratak
Nova oprema za još ljepšu i uređeniju Pleternicu

Nova oprema za još ljepšu i uređeniju Pleternicu

Zahvaljujući natječaju Ministarstva graditeljstva te Poduzetničkom centru Pleternica koji je napisao projekt, Pleternički komunalac je postao bogatiji opremom i to za dvije profesionalne kosilice, nekoliko trimera te novi komunalni traktor sa svim priključcima koji su potrebni.

– Cestovnom rekonstrukcijom protekle godine te uređenjem određenih dijelova grada povećala se i potreba za novom opremom koja bi nam olakšala rad i kako bismo nastavili sa održavanjem visokog standarda koji smo si zadali po pitanju komunalnog uređenja. Novi traktor koji smo kupili je idealan za urbane sredine koje obilježavaju uži prostori koje je potrebno čistit poput nogostupa i zelenih otoka – kazao je Ivica Kovačić, direktor Pleterničkog komunalca dodajući da su kupljeni i priključci – ralica, posipač soli, malčer i kosilica.

Drago nam je da je na provedenom postupku javne nabave kupljena oprema domaće tvrtke Hittner iz Čakovca, ukupna vrijednost je 335.000 kuna, od čega je Ministarstvo graditeljstva sufinanciralo 75% sredstava dok je ostatak osigurao Pleternički komunalac.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content