Povratak
Novo lice doma u Bzenici: “Inicijative mjesnih odbora doprinose ravnomjernom razvoju svih naselja”

Novo lice doma u Bzenici: “Inicijative mjesnih odbora doprinose ravnomjernom razvoju svih naselja”

Vjerujem kako će ovaj dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi svima, a ponajviše u onim veselim trenutcima - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Još jedan mjesni dom je sredstvima nacionalnih fondova dovršen i predan na korištenje mještanima. Radi se o mjesnom domu u Bzenici koji je nakon energetske obnove nadograđen i i uređen kako bi bio na raspolaganju svima kojima je potreban.

– Nakon sanitarnog čvora ostaje nam još nešto manjih radova, odnosno opremanja što ćemo s mještanima zajedno izvršiti. Nama je izuzetno važno da sva naša naselja daju inicijativu kroz mjesne odbore i da na takav način doprinose ravnomjernom razvoju svih naših naselja. Vjerujem kako će ovaj dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi svima, a ponajviše u onim veselim trenutcima – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Na radnom sastanku na kojem je bio prisutan i Tomislav Ećimović, direktor Pleterničkog komunalca mještani su istaknuli kako im je drago što se četverogodišnji plan rada mjesnog odbora uspješno realizira.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content