Povratak
Novo ruho Ivanindvora – nova cestovna infrastruktura – počeli radovi!

Novo ruho Ivanindvora – nova cestovna infrastruktura – počeli radovi!

Pleternica nam ovih dana opet dobiva naziv velikog gradilište jer su uz sve radove koje radimo započeli i radovi na rekonstrukciji naselja Ivanindvor u Pleternici.

Tim povodom pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je zajedno sa mještanima obišla novo gradilište u Pleternici. – Napokon smo dočekali i taj dan koji je za ovo pleterničko naselje iznimno važan. Prošlo je već 2 godine odkako smo krenuli sa zahtjevima za sanacijom infrastrukture od katastrofalnih poplava koje su nas tada zadesile. Bez obzira na minulo vrijeme sretna sam što smo u ovo izuzetno dinamično i radno predjesensko razdoblje otvorili još jedno gradilište, tim povodom i sa željom da čujem mišljenja stanovnika i njihove probleme kako bi ih pravovremeno pokušali otkloniti – rekla je Jozić.

Radovi su vrijedni 4 milijuna kuna i samo su dio onoga što se trnutačno gradi na području grada Pleternice. Mještani su iskazali svoje zadovoljstvo što će njihovo naselje biti uređeno na visokoj razini kao i ostali djelovi Pleternice što uključuje kolničku traku sa ivičnjacima te nogostupe.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content