Povratak
“Očekujemo velik broj odobrenih projekata u 2017. godini”

“Očekujemo velik broj odobrenih projekata u 2017. godini”

Na sinoćnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Pleternice između ostalih točaka usvojen je i proračun za 2017. godinu te rebalans proračuna za 2016. godinu. Prilikom prezentacije proračuna vijećnicima pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je istaknula kako očekuje velik broj odobrenih projekata u sljedećoj godini.

– Dolaskom nove Vlade otvoreni su mnogi natječaji na koje smo se prijavili u 2016. godini, a čije rezultate očekujemo početkom iduće godine. Sigurna sam kako će ovaj proračun kojeg danas predstavljam biti uvećan za mnoge projekte te kako će Pleternica i u 2017. biti veliko gradilište. Planovi su veliki, a mogu već danas najaviti kako ćemo u idućoj godini započeti sa obnovom stare kino dvorane koja postaje multimedijalni centar – kazala je Jozić.

Prije samog proračuna oporbeni vijećnici su na aktualnom satu iskoristili priliku za pitanja gradonačelnici. Tako je Vladimir Milković pitao hoće li Pleternički komunalac zapošljavati nove djelatnike na što mu je gradonačelnica odgovorila kako hoće sa početkom rada zimske službe. Dražen Soldo je pitao gradonačelnicu ima li podatke o novozaposlenim osobama te o novootvorenim obrtima i tvrtkama u 2016. godini. – Upravo ovih dana radimo analizu jer smo htjeli što točnije podatke imati. Oni će biti prezentirani na godišnjem susretu s poduzenicima 28. prosinca. Ono što u ovom trenutku mogu reći je da je 2016. godina bila godina rasta – rekla je Jozić.

Vezane vijesti

Roštiljada i biciklijada u Zarilcu: „Želimo ponovno pružiti jedan poseban događaj našim stanovnicima i gostima Pleternice.“

Pročitaj više

Druženje u prirodi za zlatnu dob: „Ovdje smo da porazgovaramo i da nam ukažete na vaše potrebe“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content