Povratak
Od srijede na novoj tržnici: “Čvrsto vjerujem kako će nam ova lokacija biti novi centar okupljanja”

Od srijede na novoj tržnici: “Čvrsto vjerujem kako će nam ova lokacija biti novi centar okupljanja”

- Očekujemo interes i za otvaranje mesnice, ribarnice, zapravo želimo jednu cjelinu gdje će kupci moći kupiti sve osnovne namirnice od kruha preko povrća do mesa - kaže Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice

Dovršetak izgradnje nove tržnice u Pleternici je veliki razlog za radost, projekt je to za koji su interes pokazali i proizvođači, ali i osobe koje ih redovito posjećuju.

Kako kažu sami poljoprivredni proizvođači prostor je to koji Pleternica zaslužuje koji će svima omogućiti bolje uvjete za rad. Navode i kako će zasigurno privući i neke nove kupce, one koji možda nemaju naviku kupovati na tržnici jer, navode nije isto doći na otvoreni prostor ili u jedan vrhunski uređeni centar u kojem je osigurano sve, od parkinga do usluge.

Takvog je razmišljanja i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić. Zadovoljna je kaže dinamikom radova i izvršenjem u planiranom roku, a posebice ju veseli izgled i funkcionalnost tržnice u samom centru grada.

– Čvrsto vjerujem kako će gradska tržnica postati novi centar okupljanja, posebice kada ona krene s punim radom, tu je još i kafić koji čeka prolazak pandemije, a naravno i prostor u zatvoren dijelu koji čekaju trajni najam – ističe Jozić.

Navodi dalje kako je tržnica osim srijedom, od sada otvorena i subotom, te da će se zatvoreni prostor popunjavati prema interesu kupaca. – Očekujemo interes i za otvaranje mesnice, ribarnice, zapravo želimo jednu cjelinu gdje će kupci moći kupiti sve osnovne namirnice od kruha preko povrća do mesa – zaključuje.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content