Povratak
Održano zadnje Gradsko vijeće u ovom sazivu

Održano zadnje Gradsko vijeće u ovom sazivu

Posljednja, 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Pleternice održana je u ponedjeljak. Bila je to prilika za zahvalu svim gradskim vijećnicima na suradnji. – Zahvaljujem se vijećnicima na dobroj suradnji, konstruktivnoj i dobronamjernoj kritici koju ste uputili i prijedlogu koji ste dali. Uspjeli smo zajedno puno toga napraviti u gradu Pleternici, borit ćemo se s brojnim problemima i dalje. Ovo vijeće je svakako ostavilo traga u gradu Pleternici – istaknula je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Aktualni sat vijećnici su iskoristili da upitaju gradonačelnicu po kojoj cijenu su kupovane parcele u industrijskoj zoni te kada će biti dovršena ulica Eugena Podupskog. Gradonačelnica je rekla kako su čestice koje su bile potrebne za formiranje industrijske zone kupovane po unificiranoj cijeni jednakoj prema svima od 1,5 eura po četvornom metru. – Što se tiče dovršetka pružnih prijelaza u ulicama Eugena Podupskog i Matije Gupca oni će, prema infomacijama koje ja imam biti u skorom vremenu izvedeni. Raspisan je natječaj i odabran je izvođač radova – rekla je.

Vijeće je jednoglasno usvojilo izvješće gradonačelnice za drugu polovicu 2016. godine, kao i odluku o održavanju izbora za Vijeća mjesnih odbora u istodobno sa lokalnim izborima. – Grad je zatražio mišljenje ministartva o navedenom prijedlogu te je sve odobreno, drago mi je da smo uspjeli to organizirati u isto vrijeme jer su izbori tematski povezani, a radi se o značajnim uštedema koje ćemo ostvariti – zaključila je.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content