Povratak
Oroz pharm iz Pleternice dobitnik Zlatne kune: “Važno je ohrabriti mlade i prenijeti poruku da ne strahuju od neuspjeha”

Oroz pharm iz Pleternice dobitnik Zlatne kune: “Važno je ohrabriti mlade i prenijeti poruku da ne strahuju od neuspjeha”

Moj temeljni princip je bio da samo kroz korektan, uporan i odgovoran rad možemo očekivati dugoročne rezultate te steći povjerenje kupaca koji prepoznaju našu predanost - izjavio je Perica Oroz.

Županijska gospodarska komora Požega dodijelila je priznanja Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkim društvima u Požeško-slavonskoj županiji protekle godine. Priznanja se dodjeljuju za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu. Prigodom dodjele nagrada predsjednik Županijske komore Požega Goran Šutalo, upoznao je sa zabilježenom slikom gospodarstva na području Požeško-slavonske županije u 2022. godini koja je nastavila napredovati pozitivnim trendom rasta. Ovogodišnji dobitnik u kategoriji malih trgovačkih društava je Oroz pharm d.o.o. iz Pleternice.

– Želim naglasiti da tijekom više od 25 godina rada kao privatni poduzetnik, moj temeljni princip bio je da samo kroz korektan, uporan i odgovoran rad možemo očekivati dugoročne rezultate te steći povjerenje kupaca koji su prepoznali našu predanost. Također, želim istaknuti važnost podrške mladima koji razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva. Danas, s obiljem dostupnih informacija i generacijama koje su odrasle u kapitalizmu i tržišnoj ekonomiji, postoji mnogo više dostupnih resursa i mogućnosti nego što je bilo u vrijeme naših početaka. No, važno je ohrabriti ih i prenijeti poruku da ne strahuju od neuspjeha te da ih on ne navede na odustajanje – istaknuo je Perica Oroz, vlasnik tvrtke Oroz pharm.

Svečanosti dodjele nagrada nazočili su i čelnici gradova i općina. Među njima i pleternička gradonačelnica Marija Šarić koja je također uputila čestitku dobitnicima.

– Tvrtka Oroz pharm je bez sumnje jedan od simbola našeg grada, kako zahvaljujući dugogodišnjem pozitivnom poslovanju, odnosu prema kupcima i referencama koje su stekli tako i kroz uključenost vlasnika, gospodina Perice Oroza u društveni život grada. Čestitam cijeloj obitelji Oroz, u prvom redu na izvrsnom poslovanju, ali i na ovoj nagradi koja je upravo reflektirala i sažela sav trud i odnos obitelji Oroz prema poslu – navela je Šarić.

Tvrtke sa sjedištem u Požeško-slavonskoj županiji i u 2022. godini nastavile su s pozitivnim petogodišnjim trendom rasta izvoza roba i usluga te je u istom razdoblju on udvostručen. Osim tvrtke Oroz pharm, nagradu su dobile i tvrtka Agronom te Poljoprivreda Lipik u kategoriji velikih, odnosno srednjih trgovačkih društava.

– Hvala vam svima koji svojom poduzetničkom vizijom, strategijom, odvažnošću i hrabrošću u izazovnim vremenima kreirate nove proizvode i usluge, otvarate nova radna mjesta i naravno najzaslužniji ste za gospodarska kretanja cijele naše županije. Biti poduzetnik jednako je teško danas kao što je to bilo i prije pet i trideset godina, a da se ne vraćamo u druga vremena koja smo napustili – izjavila je Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content