Povratak
Otvoren je Muzej bećarca: Pleterničani dođite u besplatan obilazak

Otvoren je Muzej bećarca: Pleterničani dođite u besplatan obilazak

Pozivam sve da nas obiđu do nedjelje, naravno besplatno te budu ambasadori ovog uistinu velikog projekta, našeg Muzeja bećarca - rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Svečanim otvorenjem koje se zbilo na Trgu bećarca u Pleternici je otvoren Interpretacijski centar Muzej bećarca. Nakon blagoslova Muzeja okupljeni sudionici su imali mogućnost prolaska kako bi pogledali što visokoopremljeni interpretacijski centar nudi te kako bi vidjeli u čemu su proteklih mjeseci sudjelovali.

S ciljem upoznavanja stanovnika Pleternice, a pod time i pripadajućih mu i naselja pleternička gradonačelnica je pozvala sve stanovnike na tjedan otvorenih vrata Muzeja.

– Želja nam je upoznati naše stanovništvo s ovim izuzetno zahtjevnim i kompleksnim projektom. Uistinu smo javnost često obavještavali o pojedinim fazama i vjerujem kako smo ih time zaintrigirali da nas obiđu i vide koja je to novina u njihovom gradu napravljena. Stoga pozivam sve da nas obiđu do nedjelje, naravno besplatno te budu ambasadori ovog uistinu velikog projekta, našeg Muzeja bećarca – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Sve što je potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu sa sobom te odvojiti vremena i proučiti što se sve u Muzeju nudi.

Radno vrijeme Muzeja bećarca je od utorka do petka u vremenu od 8 do 16 sati te subotom, nedjeljom i praznikom od 16 do 20 sati, ponedjeljkom Muzej nije otvoren za posjetitelje.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content