Povratak
Otvorenje Agronoma u Pleternici: „Svako novo radno mjesto prioritet je za našu lokalnu zajednicu“

Otvorenje Agronoma u Pleternici: „Svako novo radno mjesto prioritet je za našu lokalnu zajednicu“

Svako novo radno mjesto direktno utječe na rast kvalitete života naših sugrađana. – Marija Šarić

Otvorenjem velikog Agro centra u poduzetničkoj zoni Grada Pleternice, tvrtka Agronom dosegnula je brojku od čak 80 otvorenih maloprodajnih centara. Investicija vrijedna više od 10 milijuna eura, svečano je otvorena u prisutnosti osnivača tvrtke Darka Aračića, gradonačelnice Grada Pleternice Marije Šarić i požeško-slavonske županice Antonije Jozić.

-Unazad nekoliko godina investirali smo preko 25 milijuna eura, no ne planiramo stati. Ovo nam je osamdeseta maloprodaja, zaposleno je 53 ljudi, a investicija će u konačnici biti veća od 10 milijuna eura. Najave da se razmišlja o industrijskom kolosijeku nas raduju i vrlo smo zainteresiranu za tu opciju. – izjavio je Darko Aračić, direktor tvrtke Agronom.

Agro centar, u sklopu kojega su maloprodaja, skladište, dorada i silosi, zapošljava čak 53 radnika što je i prioritet lokalne zajednice jer upravo to pokreće gospodarstvo Grada Pleternice.

-Izuzetno mi je drago danas biti na otvorenju ove velike investicije na području našega Grada. Investicija koja nije velika samo za tvrtku Agronom nego koja je izuzetno velika i važna za naše područje. Svako novo radno mjesto direktno utječe na rast kvalitete života naših sugrađana. – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Županica Jozić naglasila je kako se ovom investicijom, ali i mnogim drugim, ulaganje u pleterničku poduzetničku zonu pokazalo opravdanim.

-Čast mi je i zadovoljstvo svjedočiti ovom velikom događaju za Grad Pleternicu, ali i cijelu Požeško-slavonsku županiju. Čestitam tvrtki Agronom na onome što čini za razvoj Požeško-slavonske županije i za razvoj poljoprivrede na području naše i drugih županija na kojem je prisutna, na prijateljskom odnosu sa suradnicima i kooperantima s kojima stvara cijelu ovu priču, na timu koji je uspješan i ide u nove pobjede.- izjavila je Antonija Jozić, požeško-slavonska županica.

-Grad Pleternica i dalje stoji na raspolaganju za sve vaše daljnje investicije i upite. Mi smo Grad prijatelj poduzetnika i kao takav cijeli cijeli naš tim orijentiran je upravo prema poduzetnicima jer oni stvaraju nova radna mjesta koja su prioritet za razvoj naše lokalne zajednice.- zaključila je Šarić.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content