Povratak
Pleternička dvorana kao primjer dobre prakse

Pleternička dvorana kao primjer dobre prakse

Kada su u pitanju primjeri dobre prakse onda je Pleternica nadaleko poznata po svojoj maloj hidroelektrani, međutim niti drugi projekti nisu nezapaženi. Kako bi sa što više iskustva i informacija pristupili projektiranju i gradnji sportske dvorane gradonačelnica Ozlja, Gordana Lipšinić je sa suradnicima danas posjetila Pleternicu i obišla sportsku dvoranu.

– Vaša dvorana je trodijelna i nešto veća nego ona koju mi planiramo graditi. Vidi se da ste vodili brigu o optimalnosti, odnosno gradilo se ono što je gradu potrebno – kazala je Lipšinić.

Pleternička gradonačelnica je kolegicu Lipšinić upoznala s detaljima projektiranja, izgradnje izvorima financiranja te upravljanja dvoranom danas. – Drago mi je da ste odabrali našu dvoranu jer smo uložili dosta truda kako bi i najmanji detalj bio na najvišem nivou kvalitete. Iskorištenost ove dvorane je vrlo velika. Koristi je naša osnovna škola, sportske udruge sa područja grada, rekreativci, a u dvorani se i povremeno organiziraju i društveno-kulturna događanja – kazala je Jozić.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content