Povratak
Poklon Grada Pleternice DVD-u Gradac za 90 godina nesebičnog rada

Poklon Grada Pleternice DVD-u Gradac za 90 godina nesebičnog rada

Mnoge investicije su rezultat dobrih projekata prijavljenih prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost od strane Grada Pleternice, a sa ciljem smanjenja režijskih troškova, a samim tim i emisije CO2 te zaštite okoliša. Jedna od brojnih investicija koje se ovih dana dovršavaju je i obnova mjesnog doma u najvećem prigradskom naselju Gradac.

Prije samog završetka radova gradilište je s predsjednikom i zapovjednikom DVD-a Gradac obišao dogradonačelnik Domagoj Katić koji je izrazio zadovoljstvo učinjenim, a gradonačelnica Antonija Jozić je izjavila kako Grad nastoji zadovoljiti sve potrebe svih naselja. – Gradac je naše najveće naselje nakon Pleternice i ovaj dom nije samo poticaj radu DVD-a nego i poticaj cijelom naselju koje će dobiti jedan izuzetno kvalitetan prostor za sve kulturne i društvene aktivnosti koje se ovdje događaju između ostaloga i za igraonicu za mališane koja se ovdje održava već petu godinu. Nastojimo svake godine ulagati u naša naselja, a ove godine smo izuzetno ponosni što smo uspjeli u jednoj godini odraditi radove na više društvenih objekata po mjesnim odborima kao i na naše tri škole – rekla je Jozić.

Vodstvo DVD-a je također izrazilo zadovoljstvo učinjenim, a posebno zato jer je obnova došla u pravi trenutak kada društvo slavi 90 godina svog postojanja. Tom će prigodom 28. kolovoza biti i svečano otvorenje doma kao i svečana sjednica društva povodom te visoke obljetnice.

 

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content