Povratak
Položeni vijenci u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske

Položeni vijenci u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske

Povodom Dana državnosti Republike Hrvatske položeni su vijenci kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Pleternici.

Vijence su položili obitelji poginulih hrvatskih branitelja i braniteljica, predstavnici Grada Pleternice na čelu sa gradonačelnicom Marijom Šarić, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Pleternica, Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, Udruga Branko Drinovac Lega, Policijska postaja Pleternica te Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Grada Pleternice.

Polaganju vijenaca prisustvovao je župnik Antun Ćorković koji je podsjetio na žrtvu koju su podnijeli poginuli hrvatske branitelji te naglasio kako nema veće ljubavi od te kada svoj život položite za druge.

 

Prisjećajući se svih poginulih i preminulih hrvatskih branitelja s posebnom i trajnom zahvalnošću čestitam Vam Dan državnosti sa željom da svojim zalaganjem i radom zajedno doprinosimo boljitku naše države

Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice

Vezane vijesti

Grad Pleternica i ove godine financira kupnju radnih bilježnica

Pročitaj više

Jozić: „U stalnoj smo komunikaciji po pitanju projekata koji se provode na području županije“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content