Povratak
Postani interpretator prirodne baštine – TZ vas poziva na besplatnu radionicu

Postani interpretator prirodne baštine – TZ vas poziva na besplatnu radionicu

Turistička zajednica Grada Pleternice poziva sve zainteresirane zaljubljenike u turizam, interpretaciju, prirodnu baštinu i animaciju za sudjelovanje u trodnevnoj radionici osobne interpretacije.

Povećanjem infrastrukture jedne sredine povećava se i potreba za stručnim educiranim kadrom upravo u vidu interpretacije sadržaja određene infrastrukture. S tim ciljem Turistička zajednica Grada Pleternice organizira radionicu za sve zainteresirane buduće interpretatore kulturne baštine.

U pozivu se nvodi kako će polaznici, kao potvrdu zainteresiranosti za sudjelovanjem, trebaju poslati motivacijsko pismo koje će pokazati zainteresiranost za navedene teme. Za odabir najperspektivnijih kandidata angažirati će se certificirani interpretatori iz Hrvatske i Europe koji će odabrati 30 kandidata za sudjelovanje na besplatnoj edukaciji.

Radionica osobne interpretacije odvijat će se u razdoblju 25.-27.10.2020. godine, a ista je za sve polaznike besplatna jer se financira iz sredstava Europske unije iz Europskog fonda za  regionalni razvoj. Polaznici će nakon završetka radionice dobiti potvrdu za završetku edukacije.

Svi zainteresirani polaznici mogu se prijaviti na e-mail: tz@pleternica.hr.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content