Povratak
Predaja dokumentacije za vrtic: brzo i jednostavno uz sustav E-građani

Predaja dokumentacije za vrtic: brzo i jednostavno uz sustav E-građani

Razdoblje podnošenja zahtjeva za upis je od 16. do 24. lipnja 2022. godine.

Dječji vrtić Tratinčica već drugu godinu za redom provodi upis djece u jasličke i vrtićke skupine putem sustava E-građani. Stoga su i ove godine uputili poziv svim zainteresiranim roditeljima da svoju djecu prijave za vrtić, odnosno jaslice, putem navedenog sustava.

– S obzirom da na nacionalnoj razini postoji sustav koji priža sve mogućnosti željeli smo biti dio nove ere i iskoristi mogućnosti kojemu nam na raspolaganju. Samim time roditeljima skraćujemo potrebo vrijeme za prijavu što nam je uistinu izuzetno važno – istaknula je Nikolina Hačka, ravnateljica DV Tratinčica Pleternica.

Zahtjevi za upis djece mogu se podnijeti za 10 – satni program jaslica – djeca u dobi od 1 – 3 godine i 10-satni vrtićki program – djeca u dobi od 3 godine do polaska u osnovnu školu.

Razdoblje podnošenja zahtjeva za upis je
od 16. do 24. lipnja 2022. godine.

Vezane vijesti

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Roštiljada i biciklijada u Zarilcu: „Želimo ponovno pružiti jedan poseban događaj našim stanovnicima i gostima Pleternice.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content