Povratak
Roštiljada i biciklijada u Zarilcu: „Želimo ponovno pružiti jedan poseban događaj našim stanovnicima i gostima Pleternice.“

Roštiljada i biciklijada u Zarilcu: „Želimo ponovno pružiti jedan poseban događaj našim stanovnicima i gostima Pleternice.“

Ekipe se okupljaju od 10 sati, mariniraju meso po svojim receptima koje ih čeka u paketima te kreću sa pripremom. U 12 sati je početak natjecateljskog roštiljanja, a u 13 sati predaja mesa. Uz roštiljadu uvijek vežemo i biciklijadu koja se tradicionalno održava svake godine. Ove godine biciklijada kreće s Trga bećarca u 11h.

Već tradicionalno, petu godinu za redom Roštiljada u Zarilcu okuplja velik broj zaljubljenika u prirodu željnih dobre zabave, ali i rekreacije, gdje će neki od njih odmjeriti i svoje kuharske vještine.

Ove godine, 28.travnja, Grad Pleternica u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pleternice iznova okuplja udruge s područja Grada  kako bi ponovno pružili jedan poseban događaj i njihovim stanovnicima i gostima Pleternice.

-Čast mi je i zadovoljstvo danas najaviti jednu u nizu proljetno-ljetnih manifestacija, kada se ponovno svi zajedno okupimo, Grad i Turistička zajednica s našim udrugama i pokažemo ono najbolje što imamo okupljajući naše stanovnike  kroz zanimljive sadržaje i upotpunimo proljeće koje je pred nama. – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Ekipe se okupljaju od 10 sati, mariniraju meso po svojim receptima koje ih čeka u paketima te kreću sa pripremom. U 12 sati je početak natjecateljskog roštiljanja, a u 13 sati predaja mesa.

-Kao i svake godine, svaka ekipa koja se prijavi dobit će 3 kilograma mesa i ugljen za roštiljanje. Lovci iz LD Vražjak iz Sesveta će tradicionalno pripremati čobanac za sve sudionike biciklijade. Ribolovno društvo Londža iz Zarilca, naš dragi partner, i nositelj je same organizacije roštiljade. Vjerujem da će se i ove godine okupiti velik broj ekipa iz cijele županije, ali i šire.- rekao je Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice.

Za dobru atmosferu zadužen band POP TS Paori.

-Uz roštiljadu uvijek vežemo i biciklijadu koja se tradicionalno održava svake godine. Ove godine biciklijada kreće s Trga bećarca u 11h. Svaki sudionik biciklijade ima osiguran ručak, ali i sudjeluje u tomboli gdje najsretniji dobitnik može osvojiti bicikl. Pozivam sve mlade i obitelji s djecom da se pridruže ovoj veseloj vožnji rekreativnog karaktera. – izjavila je Iva Glibo, predsjednica udruge Mladi za mlade.

Pozvani su svi koji žele da se prijave na 0992746297 ili na tz@pleternica.hr do 20. travnja. Ekipa može biti sačinjena od jedne osobe, a može ih biti i puno više. Sve je na Vama!

Vezane vijesti

Roštiljada u Zarilcu ponovno oduševila: „Koliko energije, mirisa i osmijeha na jednom mjestu“

Pročitaj više

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content