Povratak
Roštiljada u Zarilcu i ove godine u punom sjaju: “Prekrasno je vidjeti vas u ovolikom broju”

Roštiljada u Zarilcu i ove godine u punom sjaju: “Prekrasno je vidjeti vas u ovolikom broju”

Zahvaljujem svim biciklistima koji su došli iz čak 3 županije i svim natjecateljima koji su također odvojili svoj dan danas da uživaju sa obiteljima, prijateljima i rodbinom na prekrasnom ribnjaku u Zarilcu - istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Niti 4. po redu Roštiljada u Zarilcu nije zakazala, štoviše uz prekrasan dan gotovo 50 ekipa je odmjerilo svoje kuharske ili bolje reći roštiljske vještine. Uz prekrasnu prirodu, zvuke tambura i miris roštilja uživali su svi i natjecatelji u mnogobrojnim ekipama i posjetitelji.

Već tradicionalno održava se i Biciklijada koja kreće sa Trga bećarca, a ove godine je okupila i rekordan broj biciklista. – Nakon svih onih kišnih dana prekrasno je doći ovdje i jednostavno uživati u svemu što nas okružuje. Zahvaljujem svim biciklistima koji su došli iz čak 3 županije i svim natjecateljima koji su također odvojili svoj dan danas da uživaju sa obiteljima, prijateljima i rodbinom na prekrasnom ribnjaku u Zarilcu – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

U organizaciji uz Turističku zajednicu Grada Pleternice, sudjelovali su i  članovi ŠRD Londža Zarilac, lovačkog društva Vražjak Sesvete, MO Zarilac i Udruga Mladi za mlade Pleternice koja je i nositelj Biciklijade.

Po završetku biciklijade slijedio je ručak za sve bicikliste, a nakon toga i izvlačenje tombole u kojoj je Dominik Šolčić iz Biškupaca osvojio novi bicikl. Vatrogasnom sirenom označen je kraj roštiljanja, a ovogodišnji pobjednici su članovi Lovačkog društva Dilj Buk, drugo mjesto pripalo je Konjogojstvenoj udruzi Konji bili, konji vrani iz Nove Gradiške, dok su treći bili Klokani iz Gradca.

Nagrade im je uz pleterničku gradonačelnicu Mariju Šarić uručila županica požeško-slavonske županije Antonija Jozić.

naslovna fotografija: Tena Protić/rva.hr

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content