Povratak
Sretna nova godina: Uz puno malih koraka stvaramo veliko zajedništvo

Sretna nova godina: Uz puno malih koraka stvaramo veliko zajedništvo

Više od 600 balona sa lijepim željama pušteno u zrak iznad pleterničkog Trga bećarca, a nakon toga šokačkim kolom obilježen početak 2023. godine

Tradicionalnim dočekom u podne Pleterničanke i Pleterničani kao i njihovi gosti su simboličnim puštanjem balona pozdravili novu 2023. godinu. Trg bećarca je bio ponovno popunjen, a za vožnju vlakićem i fijakerom se tražila karta više. Uistinu velik broj ljudi točno u 12 sati pozdravile su pleternička gradonačelnica Marija Šarić te požeško-slavonska županica Antonija Jozić.

Istaknule su zajedništvo kao ključan smjer razvoja društva te poželjele okupljenima obilje zdravlja te privatnog i poslovnog uspjeha.

Kao i svake godine brojne udruge sudjeluju u radu i organizaciji događaja na području Pleternice, tako su se ove godine uključile i Pleterničke mažoretkinje kao i Konjički klub Pleternica. Naravno glavni zadatak kuhanja vina je pripao Pleterničkim čoracima koji su to i ove godine besprijekorno odradili.

Vezane vijesti

Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje rada sportskih udruga: “Sport je jedan od najboljih načina promocije”

Pročitaj više

Dan sjećanja na poginule hrvatske branitelje pleterničkog kraja: “Željeli bismo da zaista oni danas ožive u nama, u našoj molitvi”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content