Povratak
Stiže energetska obnova obiteljskih kuća – dođite na prezentaciju!

Stiže energetska obnova obiteljskih kuća – dođite na prezentaciju!

Svi zainteresirani mogu već na stranicama Fonda pogledati detalje natječaja, a za sva ostala pitanja organizator navodi kako će ih se moći postaviti u srijedu nakon radionice.

Nakon brojnih upita građana jedan od najzanimljivijih europskih projekata je revitaliziran, ponovno pod ingerencijom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Naravno, radi se o energetskoj obnovi obiteljskih kuća za koje će biti omogućeno 60-postotno sufinanciranje.

Stoga s ciljem prezentacije projekta Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira radionicu za sve stanovnika Požeško-slavonske županije u utorak, 22. rujna u Interpretacijskom centru Terra Panonica u Pleternici s početkom u 16 sati. Djelatnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će sve uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije i način prijave na javni poziv. Svi zainteresirani mogu već na stranicama Fonda pogledati detalje natječaja, a za sva ostala pitanja organizator navodi kako će ih se moći postaviti u srijedu nakon radionice.

Prijaviti se možete na ovom linku.

Vezane vijesti

Baština živi: senzacionalan vikend u Pleternici ispunjen baštinom, gastronomijom i sportom

Pročitaj više

Vikend prepun sadržaj za sve uzraste: „Kad zajedno radimo, svi zajedno i uživamo u tome.„

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content