Povratak
Sve je spremno za prvi Advent u parku

Sve je spremno za prvi Advent u parku

Pleternica je mnoge iznenadila osvjetljenjem revitaliziranog gradskog parka, stoga i ne čudi odluka kako je upravo on nova lokacija Adventa u Pleternici. Skoro da i ne postoji grad ili općina koji nemaju nešto, a u skladu sa svojim mogućnostima, organizirano. Tako je i u Pleternici.

– Mi smo mali grad, ali svake godine nastojimo uvesti određene novine. Tako smo ove godine osvjetlili naš park, kako onom stalnom rasvjetom, tako i ovom božićnom. Međutim, već za iduću godinu želimo povećati sadržaj i vjerujem kako ćemo u tome i uspjeti. Zadovoljstvo mi je što mogu pozvati građane da nam se sutra pridruže u parku – kazala je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Sutra već od 10 ujutro kreće sajam koji će trajati do 20 sati, a uz sajam bit će i druženje uz tradicionalnu blagdansku hranu te medenu rakiju. Najvažniji događaj je u 17 sati kada će biti uprizorenje živih jaslica.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content