Povratak
Sveti Nikola podijelio pakete sukladno epidemiološkim mjerama – Krampus u samoizolaciji

Sveti Nikola podijelio pakete sukladno epidemiološkim mjerama – Krampus u samoizolaciji

Kao i svake godine rado se odazvao pozivu pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić, a u tome su mu tradicionalno pomogli i članovi moto kluba Bulls iz Pleternice.

Pandemija korona virusa natjerala je i zaštitnika grada Pleternice svetog Nikolu da se prilagodi novim uvjetima u svom tradicionalnom obilasku učenika nižih razreda osnovne škole.

Kao i svake godine rado se odazvao pozivu pleterničke gradonačelnice Antonije Jozić, a u tome su mu tradicionalno pomogli i članovi moto kluba Bulls iz Pleternice. Trebao je Nikola i na drugi kat doći s vanjske strane, a kako se nebi morao penjati po olucima uskočili su pleternički vatrogasci koji su ga autoljestvom na brzinu digli na kat.

S obzirom na to da ove godine nije bilo moguće okupiti svu djecu na jednoj lokaciji Sveti Nikola je obišao matičnu školu u Pleternici i sve područne škole kao i predškolce i djecu u dječjem vrtiću.

Vezane vijesti

Pleterničani i gosti ispunili šor: “Hvala vam što ste svojim dolaskom iskazali ljubav prema tradiciji”

Pročitaj više

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content