Povratak
Tko želi u Zagreb na doček Vatrenih?

Tko želi u Zagreb na doček Vatrenih?

Hrvatska nogometna reprezentacija je već i prije finalne utakmice ostvarila puno više nego što su mnogi očekivali, a nakon sinoćnje atmosfere vjerujemo da najbolje tek dolazi. U vjeri osvajanja naslova svjetskih prvaka u nogometu Grad Pleternica organizira besplatan prijevoz na doček hrvatske nogometne reprezentacije u Zagreb.

– Bez obzira na rezultat u finalu sigurna sam kako postoje mnogi koji će htjeti dočekati nogometaše koji su ostvarili povijesni uspjeh. Velika je stvar koja je učinjena do ovog trentuka, a sigurna sam kako ćemo naše nogometaše u Zagrebu ugledati sa zlatnim medaljama oko vrata – kazala je Jozić.

Napomenimo kako je prijevoz organiziran za stanovnike Pleternice i pripadajućih naselja te se svi koji žele biti dio atmosfere na dočeku mole da se prijave na grad@pleternica.hr ili na 251-046. O detaljima puta ćemo pravovremeno izvijestiti sve prijavljene.

U prijavi molimo da obavezno navedete Ime i prezime, adresu, broj telefona/mobitela. Maloljetne osobe mogu ići samo u pratnji roditelja.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content