Povratak
Tradicionalna podjela posnih obroka sutra od 10 sati ispred Gradske kuće

Tradicionalna podjela posnih obroka sutra od 10 sati ispred Gradske kuće

Zahvaljujem se Udruženju obrtnika i Obrtničkoj komori na aktivnosti koju ponavljamo nakon Badnjaka u Pleternici, vjerujem kako je to jedna lijepa zajednička akcija. Da na taj način uđemo s našim građanima u blagdansko raspoloženje pred sam Uskrs - rekao je Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice Grada Pleternice.

Tradicionalna podjela posnih obroka koju Grad Pleternica realizira zajedno sa Udruženjem obrtnika Požega i Obrtničkom komorom požeško-slavonske županije održat će se u Pleternici od 10 sati ispred Gradske kuće.

– Kao i svake godine na Veliki petak, podijelit ćemo građanima 1300 besplatnih porcija perkelta od soma. Pozivamo građane gradova Požege i Pleternice, kao i Požeško-slavonske županije da se pridruže i kušaju pripremljeno jelo. Ovim putem se zahvaljujem Gradu Požegi i Turističkoj zajednici Grada Požege te Gradu Pleternici što sudjeluju s nama na ovom projektu i rekao je Željko Pojer, predsjednik Udruženja obrtnika Požega na tiskovnoj konferenciji koja je održana u Požegi.

Konferenciji za medije prisustvovao je i Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice Grada Pleternice koje je pozvao sve građane da dođu kao i svake godine na zajedničko druženje.

– Početak same akcije je u različitim vremenima u Požegi i Pleternici, pa tko želi može popratiti oba događanja. Zahvaljujem se Udruženju obrtnika i Obrtničkoj komori na aktivnosti koju ponavljamo nakon Badnjaka u Pleternici, vjerujem kako je to jedna lijepa zajednička akcija. Da na taj način uđemo s našim građanima u blagdansko raspoloženje pred sam Uskrs. Vjerujem kako ćemo tu akciju i nastavljati tijekom narednih godina – rekao je Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice Grada Pleternice.

Vezane vijesti

Novih 80 tisuća eura osigurano za investicije u pleterničku sportsku infrastrukturu

Pročitaj više

Nastavak realizacije planova mjesnih odbora: „Osim postavljanja javne rasvjete, uređena su dječja igrališta i poljski putevi“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content