Povratak
U nedjelju do zlatne medalje uz reprizu navijanja na Trgu bećarca

U nedjelju do zlatne medalje uz reprizu navijanja na Trgu bećarca

Nakon nevjerojatne euforije u polufinalnoj utakmici Lige nacija koja je na Trgu bećarca okupila četveroznamenkasti broj posjetitelja, iz Udruge Mladi za mlade i Savjeta mladih Grada Pleternice poručuju kako ni ove nedjelje nema spavanja do kasno u noć.

Odmah po završetku smotre folklora LIDAS, u žaru nogometne groznice, na rasporedu je zajedničko gledanje finalne utakmice Vatrenih u Ligi nacija uz gastro ponudu i DJ Jashu koji će biti zadužen za zagrijavanje atmosfere.

– Zaista sam ponosna na naše mlade koji su udružili svoje snage, srušili sve predrasude i u srijedu poslali prekrasnu sliku ljubavi prema svome gradu i Hrvatskoj. Nakon rezultata polufinalne utakmice, nije bilo ni trenutka oklijevanja i znali smo da zajednički idemo u još jedno, podjednako entuzijastično navijanje na Trgu bećarca koje se pokazalo kao pravi recept za pobjedu Vatrenih – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Grada Pleternice.

Vezane vijesti

Vikend prepun sadržaj za sve uzraste: „Kad zajedno radimo, svi zajedno i uživamo u tome.„

Pročitaj više

Vikend u znaku kreativnosti djece i mladih: „Najljepše je kada naš Trg i naše zgrade budu ispunjene dječjim osmjesima i ovakvim sadržajima.“

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content