Povratak
U nedjelju svi na biciklijadu – start u 10 sati ispred KUD-a Orljava

U nedjelju svi na biciklijadu – start u 10 sati ispred KUD-a Orljava

Udruga Mladi za mlade ponovno je pokrenula organizaciju Biciklijade, manifestacije za koju možemo reći da obilježava kraj zime i početak mnoštva svibanjskih i lipanjskih aktivnosti. Kako bi okupili što veći broj biciklista promocija je krenula znatno ranije te je odlučeno da uz samu biciklijadu bude i natjecanje u roštiljanju na novoj lokaciji.

– Odlučili smo otići korak dalje i zajedno sa tjednikom Kronika požeško-slavonska napraviti jednu simbiozu aktivnosti, nadam se velikom odazivu jer nas na samoj lokaciji Zarilac očekuje roštiljada, TS Tkanica, igre te mnoštvo zabave i druženja – rekao je Tomislav Ećimović, predsjednik Udruge MZM Pleternica.

Start biciklijade je u 10 sati ispred zgrade KUD-a, a očekivani dolazak je u 11 sati u Zarilac na ribnjak. – Za sve sudionike biciklijade je osigurano piće i lovački čobanac koji kuhanju lovačka društva Sokol Bučje i Vražjak Sesvete. Ovim putem se samo još želim zahvaliti svima i pozvati bicikliste da dođu u što većem broju – zaključuje Ećimović te dodaje kako će biciklisti koji među prvima dođu na start dobiti i poklon majicu.

Dodajmo još i kako nas na kraju biciklijade očekuje i tombola u kojoj najsretniji osvaja novi bicikl.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content