Povratak
Upisi u vrtić kreću za 10 dana i ove godine putem sustava e-Građani

Upisi u vrtić kreću za 10 dana i ove godine putem sustava e-Građani

Vrtić mora biti u funkciji roditelja u svim segmentima i naša je želja olakšati im apsolutno sve, od prijave pa do odlaska iz vrtića. U ovom trenutku tako imamo i savjetovanje o novim kriterijima koji su obuhvatili sve aspekte.

Kako bi što jednostavnije i brže predali dokumentaciju za upis djece u vrtić Dječji vrtić Tratinčica je nastavio sa praksom upisa putem sustava e-Građani. Kako nam kaže ravnateljica vrtića sustav je izuzetno brz, dobar i prijave su puno jednostavnije.

– Vrtić mora biti u funkciji roditelja u svim segmentima i naša je želja olakšati im apsolutno sve, od prijave pa do odlaska iz vrtića. U ovom trenutku tako imamo i savjetovanje o novim kriterijima koji su obuhvatili sve aspekte. Vjerujem kako će roditelji i tim biti zadovoljni – ističe Nikolina Hačka, ravnateljica DV Tratinčica.

Ono što ih najviše veseli je, kako kroz smijeh kaže, upis bez kriterija. – Mi stvarno živimo s tom djecom i za njih i jedva čekamo novi vrtić u Kuzmici i upis “bez kriterija” jer ćemo tada, iskreno se nadam, zadovoljiti sve potrebe za skupinama i moći ćemo djecu primati od svih zainteresiranih roditelja – nagovješta Hačka.

E-savjetovanje možete popratiti ovdje.

Vezane vijesti

Dovršavaju se radovi na nogostupu u Brodskom Drenovcu: „Cilj nam je izgradnja ili rekonstrukcija nogostupa u svim naseljima“

Pročitaj više

Započela redovita proljetna sustavna deratizacija na području cijeloga grada

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content