Povratak
Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Velikih 15 godina manifestacije “Običaji starog zavičaja”

Spomenimo kako je uz nastup KUD-a organizatora publika mogla vidjeti bogatstvo plesova iz Jakšića, Beravaca, Slavonskog Broda, Bjeliševca, Farkaševaca, ali i uvijek dragih gostiju UKPD "Ukrajina" iz Slavonskog Broda.

Zavičajno kulturno-umjetničko društvo Rama je svojom tradicionalnom adventskom manifestacijom “Običaji starog zavičaja” proslavilo njen 15. jubilej. Specifičnost same manifestacije je ujedno i njen karakter koji proizlazi iz raznolikosti nastupa gostiju koji svake godine ponovno iznenade sve posjetitelje same manifestacije.

Kao i sve ostale udruge i ZKUD Rama usko surađuje s Gradom Pleternicom, stoga i ne čudi obostrana zahvala koju su izrekli kako Jure Vidakušić, predsjednik ZKUD-a Rama tako i Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

– Čestitam na velikih 15 godina rada i truda u organizaciji vaše smotre. Želim iskoristiti priliku i od srca zahvaliti na svim vašim nastupima diljem Hrvatske i šire i na pronošenju imena našeg grada. Uvijek smo bili vaš oslonac u radu, a činit ćemo to i dalje jer vaš trud i rad moramo nagraditi – rekla je Šarić.

Među brojnim gostima bila je i požeško-slavonska županica Antonija Jozić koja je također istaknula svoje čestitke i zahvale, ali i brojna druga kulturno umjetnička društva koja su dala svoj doprinos.

Spomenimo kako je uz nastup KUD-a organizatora publika mogla vidjeti bogatstvo plesova iz Jakšića, Beravaca, Slavonskog Broda, Bjeliševca, Farkaševaca, ali i uvijek dragih gostiju UKPD “Ukrajina” iz Slavonskog Broda.

Vezane vijesti

Dodijeljeni ugovori za sufinanciranje rada sportskih udruga: “Sport je jedan od najboljih načina promocije”

Pročitaj više

Dan sjećanja na poginule hrvatske branitelje pleterničkog kraja: “Željeli bismo da zaista oni danas ožive u nama, u našoj molitvi”

Pročitaj više

Portal Pleternica.hr koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se
Skip to content